21 April, 2013

L O V E is C I N T A





Was taken by him since December 2011 and this relationship stay strong and still stick thru thick and thin. 
Sheikh Mohd Izwan bin Sheh Anuar. My Only One. 
Ehemmm. For the first time nak bercerita pasal buah hati saya nie HAHAHA. 
Alhamdulillah, 16 months dan kami masih bersama. 
Unexpected relationship ! Serious talk. 

Most common question. "Macam mana korang bole couple nie ?"
Macam mana ? Aku pun tak tahu macam mana. Semuanya bermula disebabkan satu group assignment bersama. Kalau tak silap aku lahh. :) Since tu, mula rapat dan rapat until the day he asking me to be his partner. Masa tu terkejut semua ada. Sebab aku nie bukan yang jenis senang nak suka sayang terima orang. Ask him to give time for me. And after a few week, baru aku bagi keputusan. :) *lama jugak laa die kena tunggu haha
Sampai sekarang bila orang tanya sebab aku terima die, aku takde jawapan. 
Sebab tulaa aku cakap unexpected relation hehe :)

Masalah ? Dugaan ? 
Tipulah kalau tak pernah ada masalah. Tipulah kalau tak pernah gaduh. Disebabkan ktorang bukan jenis yang berkepit 24jam so kalau gaduh tu tak nampak laa kot hahaha. Dan paling penting, kalau gaduh jangan sampai tunjuk depan orang dan bawak dalam kelas. Totally tu bukan cara aku. Dugaan ? Banyak sangat dah dugaan tu. Ada yang perli sebab kitaorang datinglah, ada yang kata aku perampas lahh. Banyak sangat rumors aku dengar dan disebabkan buah hati aku, aku diamkan.  Let me make it clear. Dating ? Alaaaa, kau yang cakap aku asyik berdating pun ada partner kan ? For sure kau dating jugak. Dulu kemain kau cakap aku, sekarang kau yang over nampak haha. Perampas ? Aku takkan amek hak orang kalau orang tu dah berpunya. Lagipun, dia yang datang carik aku, bukan aku yang terhegeh-hegeh kat die. 

He being important person to me Cause of 
bila aku nak ada masalah ada cerita, dialah yang aku carik
bila aku sakit, dia lah yang sudi nak layan kerenah aku
bila aku nak pape, dia lah yang selalu teman aku. Makan laa selalunya hehe. 
jatuh bangun aku banyak dengan die. (bukan cakap kawan tak penting, tapi dia  org yang ada dan selalu support aku :) )
Glad to have him. The one who can be my friend and also my partner. 
May Allah bless our relationship until the end. In Sha Allah :) <3 <3 <3